Save the date – Slutkonferens för DigiLitt.kom!

Projektet börjar närma sig sitt slut. Den 30 januari 2020 välkomnar DigiLitt.kom till slutkonferens.

DigiLitt.kom är ett tvåårigt projekt finaniserat av Europeiska socialfonden. Projektet har som mål att höja den digitala litteraciteten bland medarbetare inom vård och omsorg. Nio sydsvenska kommuner är med i projektet och 543 deltagare. Projektet pågår mellan april 2018 och januari 2020.

På slutkonferensen presenteras projektets resultat och inbjudna föreläsare inspirerar oss inför den fortsatta vägen framåt. Konferensen kommer att lyfta hur kommuner kan arbeta på varierade sätt för att nå ett gemensamt mål. Vi välkomnar alla som arbetar inom vård och omsorg, som arbetar med liknande förändringsresor samt politiker och beslutsfattande som kan och vill bidra till en bättre digital arbetsmiljö inom vård och omsorgen.

Plats
MalmöMässan,  Mässgatan 6 Malmö

Datum
30 januari 2020

Tid
Kl 9.00-16.00

Anmälan
Anmäl dig här

Program
Slutkonferens-DigiLitt.kom-20200130

Publicerad:

Sidansvarig

Hanna Nordehammar

Skriv en kommentar